آشنایی با بازاریابی

آشنایی با بازاریابی
اولین تعریف بازاریابی به طور رسمی توسط انجمن اساتید بازاریابی آمریکا ارائه شد.
آنها در سال 1935 بازاریابی را اینگونه تعریف کردند:
بازاریابی عبارت است از انجام فعالیت هایی در محیط کسب و کار که جریان کالاها و خدمات را از تولیدکننده به مصرف کننده هدایت می کند.
همانطور که ممکن است حدس بزنید، این تعریف تحت تأثیر بازار کالاها و خدمات در اوایل قرن بیستم بود. بازاری که بیشتر آن را کارخانه ها تشکیل می دهد و زمانی که محصول از خط تولید خارج می شد، بازاریابی باید آن را به سمت بازار مصرف هدایت می کرد (به زبان خودمان باید بگوییم: فشار دهید و سعی کنید محصول را برای مصرف سریع تر به دست آورید).
اهمیت بازاریابی
بازاریابی به انتقال، مبادله و گردش کالاها و خدمات کمک می کند.
بازاریابی در انتقال، مبادله و جابجایی کالا بسیار مفید است. کالاها و خدمات از طریق واسطه های مختلف مانند خرده فروشان و عمده فروشان به دست مشتریان می رسند. طرح بازاریابی یا طرح بازاریابی این ارتباط را فراهم می کند و بنابراین هم برای تولیدکنندگان و هم برای مشتریان مفید است.
بازاریابی برای حفظ و ارتقای سطح زندگی افراد جامعه مفید است.
بازاریابی در رأس همه عواملی است که بر استاندارد زندگی جامعه تأثیر می گذارد. بازاریابی با در دسترس قرار دادن محصولات و خدمات در اختیار مشتریان و ارائه آنها در شرایط مختلف و با قیمت مناسب بر سبک زندگی شما تأثیر می گذارد.
جامعه از سه سطح اجتماعی تشکیل شده است: ثروتمند، متوسط و فقیر. هر چیزی که این سه گروه مصرف می کنند ابتدا شناسایی، طبقه بندی و سپس توسط بازاریابی و اصول و رویه های آن ارائه می شود.
شناخت بازار و الزامات بازارهای هدف تحت عنوان تحلیل بازار به عنوان بخش مهمی از فعالیت های بازاریابی که به نوعی سنگ بنای تصمیم گیری ها به شمار می رود، به منظور تهیه و تدوین استراتژی ها و تکنیک های بازاریابی انجام می شود. امروزه حتی دانشگاه ها از فعالیت های بازاریابی به روش های ظریفی برای ساختن برند خود استفاده می کنند.
فعالیت های بازاریابی مختلف به نوبه خود به درآمد افراد جامعه کمک می کند. از متخصصان کامپیوتر گرفته تا طراحان صنعتی و طراحان گرافیک و مهندسان فروش و تولیدکنندگان محتوا و عکاسان صنعتی و … همه به نوعی در چرخه بازاریابی برای پیشبرد اهداف تجاری تعریف می شوند.
منجر به اشتغال می شود
فعالیت های بازاریابی مختلف به نوبه خود به درآمد افراد جامعه کمک می کند.از دانشمندان کامپیوتر گرفته تا طراحان صنعتی و گرافیست ها، کارشناسان فروش، تولیدکنندگان محتوا، عکاسان صنعتی و غیره، همه به نوعی در چرخه بازاریابی برای رونق کسب و کار تعریف شده اند.
بازاریابی به عنوان منبع ایده های جدید شناخته می شود.
با افزایش رقابت در بازارها، سهم برندها از بازار هر روز کاهش می یابد و متخصصان این صنعت باید بتوانند با استفاده از روش های جذاب و خلاقانه سعی در حفظ مشتریان و جذب مخاطب بیشتر برای برندها در برنامه کاری خود داشته باشند.دوره آموزشی داروهای گیاهی در تبریز