ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان
فهرست مقاله
ین دوره آموزشی با هدف آموزش تکنیک های صحیح تزریقات و پانسمان به افرادی که در زمینه پرستاری، پزشکی یا بهداشت عمومی فعالیت می کنند، برگزار می شود. در این دوره شرکت کنندگان با اصول و روش های تزریقات و پانسمان آشنا می شوند و مهارت های لازم برای انجام این فعالیت ها به صورت صحیح و ایمن را کسب می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام، لطفا با ما تماس بگیرید.
هر روش تزريقي براي نوع بافتي كه دارو در آن تزريق ميشود روش واحدي است مشخصات هر بافتي ميزان جذب دارو را معين ميكند قبل از تزريق ، پرستار بايد حجم داروي تجويزي مشخصات و غلظت دارو و ساختمان آناتوميكي محل تزريق را بشناسند(ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان).
به هنگام ایجاد جراحت در سطح پوست، برای التیام و درمان سریع زخم، کنترل خونریزی ناشی از جراحت و به خصوص برای پیشگیری از عفونت زخم باید، زخم را ضدعفونی و پانسمان کرد(جراحت ممکن است، به صورت های مختلفی همچون بریدگی، سوختگی، خراشیدگی، قطع عضو و موارد دیگر ایجاد گردد).
عفونت زخم موجب عفونت دستگاه لنفاوی می شود، که بسیار خطرناک است، دستگاه لنفاوی متشکل از گره های لنفاوی می باشد، که به جذب آب میان بافتی، جذب و انتقال چربی، همچنین به سیستم دفاعی بدن کمک می کند. بنابراین با تشخیص زخم و روش صحیح پانسمان می توان از بروز این مشکلات پیشگیری کرد. لازمه ورود به هر کاری آشنایی با کامپیوتر و رایانه می باشد. در این راستا پیشنهاد می شود حتما در دوره ICDL در تبریز که توسط آموزشگاه آپادانا برگزار می شود شرکت کنید.
تجهیزات لازم دوره تزریقات
یکی از روش های استفاده از دارو، تزریق دارو به بدن می باشد. دوره تزریقات شامل انواع: زیر جلدی، درون جلدی، وریدی و عضلانی است. متصدی تزریقات، قبل از انجام تزریق باید مواردی مثل؛ داروی مدنظر، نوع دارو، دز دارو، بافت هدف، سن فرد و حساسیت های احتمالی را ارزیابی و بررسی نماید. بررسی این نکات از اتفاقات و صدماتی چون خونریزی، آبسه کردن، بریدگی رگ، عفونت و ورم جلوگیری مینماید. لوازم مورد نیاز در دوره برگزار شده شامل سرنگ، سوزن، شریان بند، گاز تمیز، آمپول نوروبیون، سرم مخصوص تزریق، چسب مخصوص تزریقات، پنبه ی بهداشتی، بتادین و پد الکلی می باشد.
سرنگ: سرنگها معمولا در حجم های کوچک 2، 3 ،4 و 5 میلی لیتر و جنس های شیشه ای و پلاستیکی و یکبار مصرف قابل استفاده می باشند(ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان).
سوزن سرنگ: سوزن، بخش نوک تیز سرنگ می باشد که وظیفه ی انتقال دارو به داخل سرنگ و سپس تزریق دارو به بدن فرد را بر عهده دارد. سوزن ها در اندازه های متفاوت به همراه سرنگ ها بسته بندی شده اند.
آمپول ها: داروهایی که درون پوکه های شیشه ای جهت تزریق استفاده میشوند، آمپول هستند(ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان).
ویال ها: دارو یا واکسن هایی که به صورت جامد یا مایع در محفظه های کوچک 1 تا 10 میلی لیتری قرار دارند، ویال نامیده میشوند. ویال ها اکثرا جهت تزریق عضلانی مورد استفاده قرار میگیرند. تمیز و استریل بودن تمام وسایل تزریقات، از الزامات کار محسوب میشود(آموزش دوره کمک های اولیه در تبریز).
انواع تزریقات
طی دوره تزریقات ، چهار نوع تزریق زیر جلدی، وریدی، درون جلدی و عضلانی را با توضیحات کافی به کارآموزان آموزش میدهند.
تزریق ویال عضلانی: فرد پرستار، ویال حاوی محلول را به آرامی برداشته و به منظور مخلوط شدن محلول، بسیار آرام و به صورت دورانی آن را تکان میدهد. درب ویال را به وسیله ی پد الکلی ضدعفونی نموده، سرنگ را به اندازه ی حجم داروی مصرفی پر از هوا نموده و داخل ویال فشار میدهد. محلول را درون سرنگ کشیده، سپس عضله ی فوقانی باسن را الکلی نموده و سوزن را به صورت مورب در پوست فرو می نماید. دارو را به آرامی تزریق نموده، 10 ثانیه صبر کرده و سپس سوزن را خارج مینماید. جذب داروی عضلانی 10 الی 20 دقیقه زمان نیاز دارد.
تزریق دارو در بافت زیرجلدی: بافت زیر جلدی، بافت چربی زیر پوست می باشد. نقاط هدف تزریق زیر جلدی، قسمت بیرونی بازو، کتف و جلوی ران هستند. دارو را به سرنگ انتقال داده، قسمتی از پوست را ضدعفونی کرده و به صورت چین بلند می نمایند. سوزن را با زاویه 45 الی 90 درجه نسبت به پوست، درون پوست فرو کرده و به آرامی دارو را تزریق میکنند. حجم ماده ی تزریق شده ی زیر جلدی، نباید بیشتر از 5 میلی لیتر باشد.
تزریق درون جلدی: تزریق درون جلدی اکثرا در سطح داخلی ساعد صورت میگیرد. قسمتی از ساعد را که نزدیک آرنج باشد را انتخاب نموده، ضدعفونی می کنند و دارو را درون سرنگ کشیده و سوزن را با زاویه ی تند 15 الی 20 درجه وارد پوست کرده و به آرامی مایع را تزریق میکنند.
رگ گیری و تزریق سرم: تزریق داروها به بدن از طریق سرم و رگ های بدن، یکی از راه های رایج و مطمئن در مراکز درمانی می باشد. بازو و ساعد نقاط هدف وصل سرم به بدن فرد می باشند. طی این مرحله، سوزن را توسط سرنگ به کنار رگ وارد نموده، سپس سوزن را به صورت جانبی وارد رگ کرده و سرنگ را جدا مینمایند. سرم حاوی دارو را به سوزن متصل نموده و سوزن را به وسیله ی چسب کاغذی، در محل ثابت مینمایند.
کمک های اولیه چیست؟
کمک های اولیه به مجموعه اقداماتی گفته می شود که فرد در مواقع بروز حوادث و سوانح جان مصدومان را نجات می دهد. ممکن است کمک های اولیه در مواردی شامل مراقبت های ساده و اساسی باشد که به کاهش درد و رنج فرد آسیب دیده کمک می کند تا او به مرکز درمانی برسد. لازم است بدانید که به طور کلی این رشته در تمامی کشور های دنیا از اهمیت بالایی برخوردار است.
مراکز آموزش دوره تزریقات و کمک های اولیه در تبریز
دوره تزریقات و پانسمان به دلیل کاربرد در زندگی بسیار پر طرفدار میباشند. آموزشگاه آپادانا دوره تزریقات و دوره کمک های اولیه در تبریز و دیگر دوره های کاربردی را برگزار میکنند.این مراکز با آموزش افراد به صورت تئوری و عملی، دوره آموزشی را برگزار می نمایند.پس از گذراندن دوره آموزشی، امتحان تئوری و عملی از افراد متقاضی گرفته میشود(ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان).
آموزش کمک های اولیه و فوریت های پزشکی در تبریز کمک های اولیه و فوریت های پزشکی شامل کمک رسانی به جراحت ها و حمایت اولیه بیمار می باشد. به طور کلی ممکن است در هر لحظه، کسی در اطراف تان دچار آسیب یا بیماری شود. در این صورت شما با داشتن مهارت و دانش لازم در زمینه کمک های اولیه و فوریت های پزشکی، می توانید جلوی بدتر شدن یک اتفاق ناچیز را بگیرید و یا حتی ممکن است با انجام عملیات فوریت پزشکی، جان یک انسان را نجات دهید. از این رو به شما توصیه می کنیم یادگیری و آموزش دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی را از اولویت های زندگی خود قرار دهید.
دوره فوریت های پزشکی در آموزشگاه آپادانا
دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی در تبریز یکی از پرمخاطب ترین دوره های آموزشگاه آپادانا می باشد. در واقع هنرجویان با شرکت در این دوره با تمامی مباحث مربوطه، هم به صورت تئوری و هم به صورت عملی آشنا خواهند شد. در این میان لازم است بدانید که دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی در تبریز هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری (آنلاین) برگزار می شود(ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان)
پس از گذراندن کلاس کمک های اولیه و فوریت های پزشکی، افراد چه مهارت هایی را کسب می کنند؟
- توانایی درک و انجام و رسیدگی به طبقه بندی مصدومیت ها
- طریقه حمل صحیح مجروح
- آشنایی با قسمت های مختلف بدن
- شناخت علائم حیاتی و هشدار دهنده تنفس مصنوعی
- آشنایی با خونریزی ها و کنترل خونریزی و پیشگیری از عفونت
- آشنایی با شکستگی ها و انواع آتل بندی
- ماساژ قلبی و احیا قلبی
- انواع بانداژ و کنترل خونریزی
- انواع حمل مجروح (کلاس آموزش کمک های اولیه در تهران)
- توانایی تزریق
- نصب سرم(ثبت نام دوره تزریقات و پانسمان)
- آشنایی با مسمومیت ها
- ارزیابی علایم حیاتی
- بازکردن راه هوایی
- انواع تنفس های مصنوعی
- و ….
دیدگاهتان را بنویسید