آشنایی با حرفه عکاسی
تاریخچه عکاسی ریشه در دوران باستان دارد. ریشه کلمه تصویر از کلمه یونانی نور و نوشتن گرفته شده است که از ترکیب دو کلمه نوشتن و نور گرفته شده است و اولین بار در دهه 1830 به کار رفته است.امروزه با هر جایگاهی که داری باید با کامپیوتر آشنایی داشته باشی برای موفقیت در این امر حتما دوره ICDL در تبریز رو شرکت کنید.
آشنایی با حرفه عکاسی
در یونان باستان اعتقاد بر این بود که می گویند نور می درخشد. از چشم به جسم و انعکاس آن باعث بینایی می شود.ارسطو و اقلیدس با استفاده از نظریه سوراخ سوزنی خلاف آن را ثابت کردند: آنها از صفحه نمایش استفاده کردند. آنها در پشت نیمه مات هستند (دوربین های سوراخ سوزنی). به طوری که چشم بتواند تصویر منعکس شده در آن را ببیند. در قرن ششم، آنتمیوس ریاضیدان در آزمایشات خود از دوربین تاریک استفاده کرد.
بر اساس ترجیحات شخصی، عکاسان می توانند در زمینه های بسیاری از جمله عکاسی علمی، پژوهشی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی یا مناظر طبیعی فعالیت کنند. افراد شاغل در این حرفه برای اینکه بتوانند عکس های با کیفیت و زیبایی را ثبت کنند، باید دانش و اطلاعات کافی در مورد رشته های مورد نظر خود داشته باشند. در واقع باید گفت که لازمه موفقیت کار عکاسی این است که علاوه بر تسلط بر مهارت های فنی و هنری این حرفه، آشنایی کافی با حوزه فعالیت خود نیز داشته باشید تا بتوانید استاندارد و عکس های مطلوب از اشیاء مورد نظر (چهره افراد، طبیعت، مکان ها، داده های علمی، رویدادهای اجتماعی و …) ثبت کنند.
توانایی های مورد نیاز
افرادی که می خواهند عکاسی را یاد بگیرند باید به هنر دیدن تسلط داشته باشند. داشتن چشمانی هوشیار و جستجوگر برای کشف مکان ها، اشیاء و رویدادهایی که در حال وقوع هستند بسیار مهم است.
دیدن و ثبت چیزهای پیش پا افتاده اما زیبا و غیرعادی باعث تفاوت بین یک عکاس و افراد دیگر می شود. کسانی که به حرفه عکاسی روی می آورند باید اهل اجتماع و سرزنده باشند و عکاس شکارچی لحظه هاست و باید بتواند در ساعات مختلف شبانه روز در مکان های مختلف حضور داشته باشد و لحظات را ثبت کند.
کسانی که در رشته عکاسی تحصیل می کنند باید دانش عمومی خوبی داشته باشند و زیاد مطالعه کنند تا بفهمند چه زمانی و کجا باید برای کسی اتفاقی بیفتد و آن فرد بتواند عکس بگیرد.