آشنایی با شیمی
شیمی علم ترکیبات، ساختارها و خواص مواد است که به بررسی تغییرات این عوامل در طول ترکیبات شیمیایی می پردازد. شیمی علم فیزیکی مطالعه اتم ها، مولکول ها و کریستال های مواد مختلف در ترکیباتی است که منجر به تولید انرژی می شود.
آشنایی با شیمی
شاخه های موجود در حوزه شیمی به طور سنتی بر اساس نوع ماده مورد استفاده گروه بندی می شوند. این شاخه ها شامل شیمی معدنی (که به مطالعه مواد شیمیایی معدنی می پردازد)، شیمی آلی (که به مطالعه مواد شیمیایی آلی می پردازد)، بیوشیمی (مطالعه مواد موجود در موجودات زنده)، شیمی فیزیک (مطالعه مربوط به انرژی مقیاس های ماکرو، مولکولی و زیر مولکولی هستند. (و شیمی تحلیلی (تجزیه و تحلیل مواد برای درک ساختار آنها)).
شیمی یک علم اتم ها ، پیوندها و مولکول ها است. دانشی که می تواند خواص ماده ، نحوه تغییر آنها و چگونگی تولید آنها را کشف کند ، از هسته اتم گرفته تا کهکشان ها ، و زمینه شیمی زمینه ای است که متخصصانی را معرفی می کند که از طریق تحقیقات ، نوآوری و کنترل محصولات شیمیایی را کنترل می کنند.
زمینه شیمی دارای دو بخش است: علوم شیمیایی و صنایع شیمیایی و شیمی به عنوان یکی از علوم اصلی اساس علوم مختلف مانند زیست شناسی ، بیوتکنولوژی ، پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی و بسیاری از مناطق مهندسی است. اما صنایع شیمیایی صنایعی هستند که در آن واکنشهای شیمیایی انجام می شود ، یعنی انواع مواد اولیه به محصولات جدید تبدیل می شوند و خواص این محصولات با مواد اولیه کمی متفاوت است.
طبق تعریف فوق ، صنعت شیمیایی شامل طیف گسترده ای از صنایع از جمله مواد غذایی ، دارویی ، پتروشیمی ، مصنوعی ، صنایع بهداشتی و آرایشی و صنعت برای تولید لوازم خانگی است. بررسی و مطالعه ترکیب ، ساختار و خواص ماده و همچنین کنترل آزمایشگاهی فرآیندهای شیمیایی محتوا و فعالیتهایی است که در زمینه شیمی لیسانس ارائه می شود. در سطح کارشناسی ارشد و دکترا ، دانشجویان در زمینه های تخصصی این زمینه ، که شامل موارد زیر است: شیمی آلی ، شیمی تحلیلی ، شیمی معدنی ، شیمی فیزیکی و شیمی کاربردی ، برخی از شیمی را عمیق تر می دانند ، بنابراین در آینده می توانند مرزهای دانش شیمیایی را گسترش دهید.
بخش های دانش شیمی
شیمی تجزیه: که ترکیب مواد و اجزای آنها را تعیین می کند.
شیمی آلی: که به مطالعه ترکیبات کربنی غیر از ترکیباتی مانند دی اکسید کربن (دی اکسید کربن) می پردازد.
شیمی معدنی: که با اکثر عناصری که در شیمی آلی تاکید نشده و برخی از خواص مولکول ها سروکار دارد.
شیمی فیزیک: که اساس همه شاخه های دیگر را تشکیل می دهد و شامل خواص فیزیکی مواد و ابزار نظری مطالعه آنها می شود.
سایر رشته های تحصیلی و شاخه های تخصصی مرتبط با شیمی عبارتند از: علم مواد، مهندسی شیمی، مهندسی شیمی، شیمی محیط زیست و داروسازی. دوره آموزشی فوریت های پزشکی در تبریز