آشنایی با صنایع دستی
صنایع دستی ثمره عشق و تراوش اندیشه و روح و روان انسانهای وارسته و فرهیخته ای است که شبانه روز آثاری می آفرینند.صنایع دستی افراد را قادر می سازد تا شخصیت خود را بروز دهند و به تنهایی درونی عینیت بخشند و به سعادت و فرار از بیگانگی انسانی منجر شوند. بر اساس اساسنامه سازمان صنایع دستی که به تصویب شورای انقلاب رسیده است، سازمان صنایع دستی ایران تنها متولی صنایع دستی کشور است.
آشنایی با صنایع دستی
اکنون با گذشت دو قرن از انقلاب صنعتی و با پیشرفت شگرف صنعت ماشین سازی و رشد شگرف فناوری صنایع دستی، نه تنها از صحنه اقتصاد جهانی محو نشده است، بلکه روز به روز در بازارهای جهانی در حال گسترش است. شکی نیست که در اکثر موارد تولید یک محصول معین توسط ماشین آلات و با تمرکز در واحدهای تولیدی بزرگ بهتر، سریعتر و ارزانتر انجام می شود.
اما باید توجه داشت که تولید یکنواخت ماشینی نمی تواند خواسته گروهی را که خواهان تنوع هستند برآورده کند.
رشته صنایع دستی
در این رشته هنر و کاربرد کنار یکدیگر قرار دارند و آثار خلق شده علاوه بر جنبه هنری کاربرد روزمره نیز دارند. خوشبختانه ایران از فرهنگ غنی برخوردار است و صنایع دستی در کشورمان بسیار متنوع و گسترده هستند به طوری که در تمامی اجتماعات، از عشایر نشین تا روستائیان و شهرها شما میتوانید صنعت گرانی را پیدا کنید که در زمینههای صنایع دستی فعالیت میکنند و آثاری خلق کردهاند.
در رشته صنایع دستی دانشجویان در مدت زمان چهارسال، به کسب اطلاعات متوسطی در رابطه با ۲۴ گروه بزرگ انواع صنایع دستی ایران، که از ۱۵۲ شاخه تشکیل شده است میپردازند. همچنین با آشنایی و پرداختن به یکی از چهار گرایش صنایع چوب، سفال، نگارگری و طراحی فرش در زمینههای اجرا و کارشناسی آثار، صاحب تخصص شده و مهارتهای لازم برای تولید محصولات در گرایش انتخابی خود را بدست میآورند. دوره آموزشی حقوق در تبریز