آشنایی با معماری
معماری به عنوان یکی از قدیمی ترین علوم، دارای تاریخ کهن است. انسان از زمانی که وارد عرصه زندگی شد، خود را آغاز کرد و تا به امروز سیر تکاملی خود را گام به گام با انسان و دیگر پدیده های بشری طی کرده و دگرگونی های زیادی را به خود دیده و به دلیل همین دگرگونی ها در زمان بوده است. تعاریف آن نیز تغییر کرده است. معماری پدیده ای است که از هزاران سال پیش وجود داشته و نمونه های آن در قالب آثار و بناهای متعدد در سراسر جهان پراکنده شده است.
آشنایی با معماری
امروزه واژه «معماری» در دو معنای مرتبط به کار می رود.
1) معماري به عنوان فرايند سازماندهي فضا كه نام معنايي به حساب مي آيد و به فعاليت خلاقانه (خلاقانه) فرد مي پردازد و بر پايه فناوري علمي- تجربي، هنري و ساختماني پديد مي آيد. این تصور بیشتر توسط معماران ایجاد می شود.
2) معماری به عنوان دستاورد ساماندهی فضا یا یک اثر معماری که اسم تلقی می شود و به ساختمان هایی اطلاق می شود که قبل از ساخت این فرآیند را طی کرده اند. این تصور بیشتر مورد استفاده باستان شناسان و مورخان معماری است.
مهندسی معماری
مهندسی معماری یک دانش میان رشته ای است. این بدان معناست که معماری مجموعه ای از هنر محسوب می شود. اگرچه مهندسی معماری زیر مجموعه ریاضی و فیزیک قرار می گیرد، اما این رشته در واقع دو جنبه هنری و فنی دارد.
بعد هنری شامل ایده، نوآوری در طراحی نقشه های مختلف، ایجاد فضاهای معماری جدید، تجسم فرم و تعریف بهتر کارکرد و … و بعد فنی شامل بحث های اجرایی، تکنیک های ساخت، جزئیات اجرایی و مواردی از این قبیل است. . در واقع می توان گفت که معمار ابتدا آنچه را که می خواهد به عنوان ایده در ذهن خود پرورش می دهد (جنبه هنری) و سپس امکان تحقق آن را فراهم می کند (جنبه فنی). وجود هر دو جنبه برای یک معمار ضروری است.
این منطقه برای افراد با خلاقیت بالا، ذوق هنری و تخیل قوی برای ایده پردازی مناسب است. علاوه بر این، باید به موضوعات مربوط به ساختمان و جنبه های فنی ساختمان نیز علاقه مند بود. زیرا همانطور که گفته شد جنبه هنری و فنی در کنار هم معنا پیدا می کند و کسانی که این دو جنبه را همزمان در نظر بگیرند در واقع به نتایج بهتری دست خواهند یافت. دوره آموزشی اصول نقشه کشی صنعتی پایپینگ