آشنایی با مهندسی شیمی
خلاف نام رشته مهندسی شیمی، این رشته قبل از پرداختن به موضوعات شیمی به تربیت مهندسان می پردازد. رشته مهندسی شیمی رشته وسیعی است و بسیاری از مواردی که ما در زندگی روزمره از آن استفاده می کنیم با استفاده از مهندسی شیمی ایجاد شده اند.
آشنایی با مهندسی شیمی
رشته مهندسی شیمی رشته ای است که به طراحی، ساخت و بهره برداری از فرآیندها و کارخانه های مرتبط با صنایع شیمیایی می پردازد. صنایع شیمیایی شامل صنایعی است که در آن تغییرات شیمیایی، فیزیکی یا بیولوژیکی مواد خام را به محصولات صنعتی با ارزش تبدیل می کند. هدف از تاسیس رشته مهندسی شیمی تربیت مهندسان واجد شرایط برای مدیریت و راه اندازی صنایع شیمیایی می باشد.
مهندسی شیمی علم گسترده ای است که به بررسی تبدیل مواد به یکدیگر، جداسازی مخلوط مواد و پدیده های انتقال می پردازد. کشور ما در دنیا به ثروت نفت و گاز شهرت دارد و در معادلات جهانی ارزش دارد. مشکل خام فروشی نوعی از بین بردن ارزان ثروت زیرزمینی کشور است که بی شک ناشی از ضعف در مکان یابی و توسعه دانش فنی مهندسی شیمی است. بنابراین نیاز کشور به مهندسان شیمی واجد شرایط بسیار مهم است. مهندسان شیمی علاوه بر شاغل بودن و تاثیرگذاری بر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، در صنایع مهمی مانند صنایع غذایی، دارویی، پلیمری و غیره فعالیت می کنند.
بارار کار مهندسی شیمی
یکی از مهمترین دغدغه های دانشجویان پس از اتمام دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد، یافتن شغل مناسب است. پس از معرفی رشته مهندسی شیمی به ارائه بازار کار در این رشته می پردازیم. این منطقه بازار کار نسبتا خوبی دارد. دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند در بخش های دولتی و خصوصی کار کنند. مهمترین صنایعی که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند در آن مشغول به کار شوند، صنایع نفت و پتروشیمی است. دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند در یکی از رشته های زیر مشغول به کار شوند:
صنایع داروسازی
صنایع دولتی و خصوصی نفت، گاز و پتروشیمی
صنایع غذایی
صنعت نساجی
پالایشگاه های نفت
صنایع رنگ
صنایع بازیافت فلزات
کارشناس مواد غذایی
کارشناس بهداشت و آرایشی
مدیر کنترل پروژه
مراکز دانش بنیان
صنایع تصفیه آب
طراحی سیستم ها و دستگاه های لازم.دوره آموزشی برنامه نویسی پایتون در تبریز