دوره مدیریت بحران در تبریز
مفهوم بحران می تواند به معنای انحراف از وضعیت تعادل کلی ارتباط سازمان با محیط زیست یا تعریفی از ویژگی محیط باشد که سازمان باید دائماً از آن آگاه باشد. در هر یک از این دو منظر ، مقابله با مشکلات بحران به بهترین وجه در دیدگاه حاکمیت استراتژیک درک می شود.برای شروع هر کاری آشنایی با کامپیوتر الزامی هست در این راستا حتما دوره های آموزش ICDL در تبریز را شرکت نمایید
لری اسمیت ، رئیس مؤسسه بحران ، اصطلاح بحران را به شرح زیر تعریف می کند: شرمساری بزرگ در سازمان که دارای خبرهای گسترده ای است که منعکس کننده و کنجکاوی مردم در این زمینه است ، بر فعالیت های عادی سازمان تأثیر می گذارد و می تواند سیاسی ، قانونی ، مالی داشته باشد و تأثیر دولت بر بحران سازمانی فقط یک فاجعه مانند رکود اقتصادی ، سقوط هواپیما یا محدودیت شرکت ها نیست که باعث خسارات زیادی یا آسیب های شدید زیست محیطی می شود ، بلکه ممکن است اشکال مختلفی از جمله تهمت محصول ، تحریف خدمات نگهداری ، تحریم داشته باشد. تخریب ، اعتصاب ، شایعات متناقض ، سرقت ها ، رشوه و رشوه ، درگیری خصمانه ، بلایای طبیعی برای تخریب محصولات ، فروپاشی سیستم اطلاعاتی سازمان یا مادر.
بحران سازمانی یک احتمال کم وقوع و تأثیر عمده است که ظرفیت عملیاتی سازمان را تهدید می کند و ویژگی آن ابهام علت است ، ابهام پیامدهای آن و وسیله حل آن و تصمیمات مرتبط باید باشد ساخته شده به سرعت با این حال ، بحران ها به طور ناگهانی اتفاق نمی افتد و اغلب دارای علائم هشدار دهنده ای است که مشکلات و معضلات بالقوه را نشان می دهد. این بحران شباهت جالبی با یک مدل بیولوژیکی دارد ، محققان می گویند که این بحران می تواند به مکانیسمی که مراحل تولد ، رشد ، بلوغ و کاهش یا مرگ را طی می کند ، تشبیه شود.
چرخه مدیریت بحران چیست؟
همانطور که مشاهده می شود ، فعالیت های مدیریت بحران را می توان در چهار مرحله طبقه بندی کرد: پیشگیری ، آماده سازی ، مقابله و بازیابی.در زیر ما به فعالیتهای اصلی چهار مرحله مدیریت بحران می پردازیم. در حقیقت ، چرخه مدیریت بحران شامل مراحل زیر است:
تعریف پیشگیری چیست؟
پیشگیری: اعمال با هدف جلوگیری از خطرات یا کاهش اثرات مضر آنها. پیشگیری شامل تمام اقداماتی است که از بحران جلوگیری می کند و از اثرات مخرب آنها بر جامعه جلوگیری می کند. کدام یک از شهرها گسترش می یابد و از مکانهای آسیب پذیر جلوگیری می کند ، یکی از این فعالیت ها است.
تعریف آمادگی چیست؟
اقدامات برای افزایش توانایی انجام مراحل مختلف مدیریت بحران. آماده سازی شامل جمع آوری اطلاعات ، تحقیق ، برنامه ریزی ، ایجاد ساختار ، آموزش ، تهیه منابع ، آموزش و مانور است. شامل کلیه عملیات و اقداماتی است که افراد یا سازمانها برای پاسخ سریع و مؤثر در طی بحران انجام می دهند. این اقدامات ممکن است تهیه یک برنامه ضد سیاری ، ارزیابی دقیق از منابع و آموزش کارمندان باشد. و زمان وقوع آن. هنوز در مکان خاص مشخص نیست ، اما در هشدار علاوه بر موقعیت مکانی خطر ، مکان آن نیز شناخته شده است.
تعریف تقابل چیست؟
ارائه خدمات اضطراری و خارق العاده به دنبال وقوع بحران برای محافظت از منابع مختلف برای جلوگیری از گسترش خسارت ، مقابله با ابزارهای مهم حادثه مورد نیاز برای مقابله با بحران است.آنها می گویند که این اقدام با تلاش های امدادی با هدف حفاظت از جان انسان ها و امکانات و دارایی های موجود مقابله می کند. در اجرای اقدامات متقابل، آب و هوا تأثیر مستقیمی بر کاهش میزان خسارات ناشی از حوادث راداری دارد. اقداماتی مانند فعال سازی سامانه های واکنش به بحران، عملیات جستجو و نجات، تهیه غذای اضطراری، سرپناه و کمک های پزشکی، بررسی، ارزیابی و ارزیابی و اقدامات مربوط به تخلیه جمعیت از برنامه ها و فعالیت های واحد واکنش است. .
تعریف بازسازی چیست؟
بازگشت شرایط یک سازمان آسیب دیده به شرایط عادی پس از بحران با در نظر گرفتن ویژگی های یک سازمان موفق و کلیه معیارهای ایمنی. این قسمت از چرخه مدیریت بحران شامل کلیه عملیات ها و اقداماتی است که به منظور عادی سازی شرایط پس از بحران انجام می شود.این قسمت از چرخه معمولاً با بهبود همراه است.تعمیر سایر ساختمان ها و تاسیسات، تامین مسکن موقت، اقدامات امدادی روح و جسم افراد آسیب دیده و اقدامات بلندمدت از جمله جایگزینی تاسیسات در حال ساخت و ساختمان هایی که بر اثر بحران تخریب شده اند.